De Perentuin

De Perentuin (Pêretún) biedt de mogelijkheid aan 8 personen en één of meer huisdieren om te genieten van een nieuwe, ruim opgezette woning in een  voormalige boerenschuur waarvan alleen het oorspronkelijke bintwerk is blijven staan. Vanuit de keuken en de woonkamer heeft u zicht op de nok van het dak.

De Perentuin bestaat uit een begane grond waar zich een woonruimte, badkamer, WC en een keuken voorzien van alle gemakken bevinden (koelkast, vaatwasser, zes pits gasfornuis met twee ovens). Op de begane grond is ook een wasmachine en wasdroger. De oppervlakte van de benedenverdieping is 56 vierkante meter.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich een tweede badkamer met WC, drie slaapkamers waarvan één met een tweepersoons bed, één met twee één persoonsbedden (die tegen elkaar kunnen worden gezet) en een derde slaapkamer waar vier personen kunnen slapen (een stapelbed en twee éénpersoonsbedden). Aan de voor- en achterkant van het verblijf bevinden zich terrassen. Terrastafel en -stoelen zijn aanwezig.

Verder is er een internetverbinding aanwezig. Het wachtwoord wordt u gelijktijdig met de sleutelinformatie verstrekt.

Desgewenst bestaat de mogelijkheid om de Perentuin te samen met “De Stipe”, het (via een sluis in de scheidingsmuur te bereiken,) andere gedeelte in de schuur te huren. Het geheel biedt dan onderdak aan 18 personen.